Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apropiatul lui Băsescu: Ponta nu e mai puțin corupt și mincinos

lazar
Mai mult, după ce a spus că este ortodox și român, Ponta e atacat de adversari, care acuză că premierul a făcut, de fapt, o atingere a religiei lui Klaus Iohannis, președintele PNL și potențialul său contracandidat la președinția României. Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu l-a condamnat pe Ponta pentru cuvintele referitoare la etnie și religie. lazar ”Jenante aluziile repetate pe care le face Ponta la adresa contracandidatului Iohannis. Cele referitoare la etnie si religie. 

Si chiar periculoase, daca ma gandesc bine. Pentru ca ma astept sa fie un crescendo. Azi niste mici aluzii nevinovate, pana in ziua alegerilor adevarate infierari din amvon.

Romania nu e o tara in care alegerile se castiga dupa criterii de etnie si religie. Sau n a fost pana acum. Ar fi trist sa se intample asta dupa 25 de ani de cand tot zicem ca invatam democratia. Nu orice trebuie sa justifice victoria in alegeri. Atfel, faptul ca Ponta e roman si ortodox nu l face mai putin corupt si mincinos. Iar faptul ca Iohannis e luteran si etnic german e infinit mai putin important decat problema de incompatibilitate pe care o are la Primaria Sibiului.”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.