Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 10.000 de produse cosmetice şi parfumuri au fost confiscate de poliţiştii de frontieră

politia de frontiera

Aproximativ 10.000 de produse cosmetice şi parfumuri, în valoare de 1,2 milioane de lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră de la un cetăţean iordanian care a încercat să le introducă ilegal în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, potrivit Agerpres.

"În Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul iordanian A.H., în vârstă de 54 de ani, la volanul unei autoutilitare înmatriculate în România, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse mărfuri, de la o societate comercială din Bulgaria pentru România. Cu ocazia controlului specific, acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul mijlocului de transport, disimulate în spatele unor cutii ce conţineau ornamente pentru sărbătorile de iarnă, 46 de colete, de mari dimensiuni. În interiorul acestora a fost descoperită cantitatea totală de 9.974 produse cosmetice şi parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute", se arată într-un comunicat de presă emis, joi, de ITPF Giurgiu.

Citește și: Un bărbat suspectat de braconaj a fost descoperit în trafic

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că bunurile aveau ca destinatar un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, care a declarat că intenţiona să le comercializeze într-un complex comercial din Bucureşti. 

Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 1.211.400 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.