Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 100 de persoane din județul Botoșani, care au fost infectate cu noul coronavirus, au fost declarate vindecate

Facebook
covid 19 coronavirus

Aproape 100 de persoane din judeţul Botoşani care au fost infectate cu virusul COVID-19 au fost declarate vindecate, potrivit unei informări de presă transmise, marţi, de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia Prefectului.

Raportarea, care a fost făcută pe baza datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică, arată la nivelul judeţului Botoşani au fost diagnosticate cu noul coronavirus 442 de persoane, însă dintre acestea 99 au fost declarate vindecate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

Din totalul celor 442 de îmbolnăviri, aproape 200 sunt în rândul cadrelor medicale. Până în prezent, în Botoşani au fost înregistrate 25 de decese, dintre care şi un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Informarea de presă transmisă de CJC mai arată că la ora actuală în carantina instituţionalizată sunt 282 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19. Alte 290 de persoane sunt izolate la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.