Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 1.000 de fapte ilegale constatate la frontieră ultima săptămână

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră au constatat, în perioada 23 aprilie- 1 mai, 996 fapte ilegale săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, potrivit unui bilanț prezentat joi de Poliția de frontieră.

Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii nu au permis intrarea în România pentru 235 cetăţeni străini, ca urmare a neîndeplinirii condiţiilor legale. Principalele motive pentru care a fost dispusă măsura de nepermitere a intrării în ţară au fost: nu posedau documentaţia necesară pentru a justifica scopul şi condiţiile de şedere, respectiv nu deţineau o viză valabilă sau un permis de şedere valabil.

De asemenea, nu s-a permis ieşirea din ţară pentru 63 de cetăţeni români şi cetăţeni străini, din diferite motive legale.

Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat 996 de fapte ilegale, dintre care 288 infracţiuni şi 708 contravenţii săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

De asemenea, au fost aplicate amenzi în valoare de 374.860 lei și au fost ridicate bunuri ridicate în vederea confiscării, în valoare de peste 3.381.450 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.