Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 150 de amenzi au fost date, în ultimele 24 ore, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, în Bistrița-Năsăud

amenda

Aproximativ 150 de amenzi au fost date, în ultimele 24 de ore, de poliţiştii şi jandarmii bistriţeni persoanelor care nu au respectat restricţiile de circulaţie prevăzute în Ordonanţa Militară nr.3, cuantumul acestora ridicându-se la circa 400.000 lei.

Potrivit comunicatului remis vineri de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au aplicat 117 sancţiuni, în valoarea de 368.150 lei, iar jandarmii au sancţionat 30 de persoane, cu 30.400 lei, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban a comis-o: ‘Am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare a cadrelor medicale și a pacienților’

De asemenea, cu ocazia controalelor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud nu l-au găsit la domiciliu pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, care s-a întors la data de 25 martie din Franţa şi trebuia să fie în izolare la domiciliu.

În baza celor constatate, acesta a fost condus într-un centru de carantină, pentru o perioadă de 14 zile, şi sancţionat cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.