Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 1.700 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri într-o săptămână

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, în perioada menţionată, poliţiştii au acţionat în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, consumă alcool sau substanţe psihoactive, a celor care utilizează telefonul mobil la volan fără un dispozitiv de tip "mâini libere'', precum şi a celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Atât bicicliştii, cât şi pietonii au fost în atenţia oamenilor legii, principalul obiectiv fiind acela de a-i conştientiza cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă normele legale.

"Activitatea de transport public de persoane a fost, de asemenea, supusă atenţiei poliţiştilor. În cadrul activităţilor de control, poliţiştii au aplicat 1.670 sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.585 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 R. De asemenea, au fost constatate în flagrant delict 7 infracţiuni în domeniul circulaţiei rutiere. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 129 de permise de conducere", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În perioada respectivă nu au fost comise fapte care să aducă atingere unui climat de ordine şi siguranţă publică a cetăţenilor şi nu a fost înregistrat niciun eveniment rutier grav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.