Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 38.000 de produse contrafăcute au fost confiscate în urma unor controale la un centru comercial din București

engadget.com
produse contrafăcute fake

Aproximativ 38.000 de produse contrafăcute şi peste 8.000 de articole vestimentare au fost confiscate, joi, de poliţiştii din Bucureşti şi Ilfov, alături de inspectorii fiscali, în urma unor controale la un centru comercial.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române transmis AGERPRES, joi, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Central şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2) şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, în cooperare cu inspectorii fiscali ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, au efectuat o amplă acţiune de control, la 25 de societăţi, într-un complex comercial.

Astfel, arată sursa citată, au fost constatate şapte infracţiuni prevăzute de Legea 84/1998 şi o infracţiune de evaziune fiscală.

"Au fost confiscate 37.906 produse contrafăcute şi indisponibilizate 8.513 articole vestimentare, în valoare de 551.205 lei. Totodată, au fost confiscaţi 12.055 de lei", se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.