Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 4.000 articole de încălțăminte şi parfumerie au fost confiscate în Vama Giurgiu

vama

Aproximativ 4.000 articole de încălțăminte şi parfumerie, pe care doi cetățeni turci au încercat să le introducă ilegal în țară, au fost confiscate în Vama Giurgiu de polițiștii de frontieră, în acest caz existând suspiciunea că bunurile ar fi contrafăcute, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliție de Frontieră, în ultimele 48 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu rutier au controlat mai multe mijloace de transport pentru a combate traficul cu produse contrafăcute.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentele pentru bagaje a două autocare, cantitatea totală de aproximativ 4.000 articole de încălțăminte şi parfumerie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Citește și: Război pe Facebook între Toader și Severin: Decident impotent, laș, tranzacționist / La câte interese are in justitie, mai nou vorbește și un anume Severin

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt doi cetăţeni turci în vârstă de 35, respectiv 41 de , aceștia declarând că au cumpărat bunurile din Turcia pentru comercializare şi nu dețin documente de proveniență pentru acestea.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de peste 440.000 lei, au fost ridicate pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.