Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 450 de deţinuţi au votat în cele două penitenciare din judeţul Brăila

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare

Aproximativ 450 de persoane private de libertate aflate în Penitenciarul Brăila şi Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti au votat, duminică, la scrutinul organizat pentru alegerile prezidenţiale potrivit Agerpres

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Brăila, comisar-şef Simona Kober, a declarat că din cele 422 persoane private de libertate aflate în penitenciar, 359 au drept de vot, iar 345 dintre acestea şi-au exercitat dreptul de vot la alegerile pentru preşedintele României.

"Pentru buna desfăşurare a alegerilor, Biroul Electoral Judeţean Brăila a decis arondarea persoanelor private de libertate cu drept de vot custodiate în Penitenciarul Brăila la două secţii de votare: nr. 66 - la Liceul Tehnologic 'Grigore Moisil' şi nr. 67 - la Şcoala Gimnazială nr. 17 'Ecaterina Teodoroiu'. Activitatea s-a desfăşurat prin deplasarea la sediul instituţiei a două urne speciale", a declarat Kober.

În ceea ce priveşte Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, dintr-un număr total de 182 de deţinuţi, 104
au drept de vot, toţi cei 104 exercitându-şi dreptul de vot la alegerile prezidenţiale, potrivit informaţiilor furnizate pentru AGERPRES de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ionel Dincă.

"Persoanele private de libertate au putut vota în incinta penitenciarului, unde a fost amenajat un spaţiu corespunzător amplasării urnei speciale şi a cabinelor de vot. Întregul proces de vot a fost coordonat de reprezentanţii biroului secţiei de votare nr. 246 din comuna Tichileşti, din raza teritorială a unităţii penitenciare", a precizat Dincă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.