Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 50 de pacienţi şi angajaţi s-au autoevacuat în urma unui incendiu la un tablou electric la Spitalul Rovinari

spitale

Aproximativ 50 de persoane - pacienţi şi angajaţi - s-au autoevacuat din cauza fumului degajat în urma izbucnirii unui incendiu, vineri, la un tablou electric în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Rovinari, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, vineri, în jurul orei 12,00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Rovinari.

La faţa locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor şi acordare a primului ajutor calificat din cadrul ISU Gorj, constatându-se ca angajaţii spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor, fiind eliminat pericolul de propagare.

"Colegii noştri au intervenit şi au lichidat incendiul, în acest moment fiind eliminat orice pericol. Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi, s-au autoevacuat. Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgenţe au fost transportate la UPU Târgu Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectate medical de incendiu. În acest moment alimentarea cu energie electrică a fost reluată parţial şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea normală cu energie electrică a spitalului", a precizat reprezentantul ISU Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.