Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 600 de solicitări pe zi pentru testări COVID la domiciliu numai în Județul Constanța

Inquam Photos / Octav Ganea
salvari UPU covid urgenta ambulanta

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa a anunţat că are în media 600 de solicitări pe zi pentru testări COVID la domiciliu, iar dintre acestea 62% - 64% ies pozitive.

„Avem aproximativ 600 solicitări de testări la domiciliu în medie în 24 ore. Din acestea 62%-64% sunt pozitivi. Peste acest procent mai sunt şi cei care ies negativi la testul antigen rapid şi cărora li se recoltează şi PCR deoarece prezintă simptome, iar la ei rezultatul vine mai târziu”, a declarat managerul general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Ionuţ Cealera.

Citește și: Arafat atrage atenția: 'Am ajuns deja la libertatea de dezinformare din partea unor oameni. Avem număr de decese de 300 pe zi, este imens'

Astfel, de vineri, 15 octombrie, de la ora 00 şi până duminică, 17 octombrie, la ora 17, au fost 1199 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean pentru testarea persoanelor suspecte de COVID.

Incidenţa la nivelul judeţului Constanţa este de 8,23 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. În ultimele 24 de ore în judeţul Constanţa au fost confirmate cu COVID 586 de persoane.

Localităţile cu cea mai mare incidenţă din judeţ sunt: Agigea – 13,3, Siliştea – 11,35, Constanţa – 10,66 şi Eforie – 10,45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.