Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 69.200 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore. Nu s-a permis intrarea în ţară a 137 de cetăţeni străini

Facebook
frontiera vama nadlac

Aproximativ 69.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 29.300 de mijloace de transport (dintre care 14.400 automarfare), au efectuat formalităţile de control prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări, în ultimele 24 de ore, informează miercuri dimineaţa IGPF.

Conform unui comunicat transmis AGERPRES, în acest interval de timp nu s-a permis intrarea în ţară a 137 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a patru cetăţeni români din diferite motive legale.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 129: PANARAMELOR!

Pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 32.700 de persoane cu 13.500 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 36.500 persoane cu 15.800 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 24.600 de persoane şi 14.600 de mijloace de transport (7.100 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 10.200 de persoane cu 6.000 mijloace de transport.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 47 de fapte ilegale (25 de infracţiuni şi 22 de contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Citește și: Ciprian Ciucu, atac VIOLENT la adresa jurnalistului Victor Ciutacu: Un mare jeg acest ziarist!

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 124.300 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 8.700 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.