Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 7.000 de metri cubi de zăpadă adunați de pe domeniul public în ultimele două zile

www.stiripesurse.ro
deszăpezire

Compania Romprest, prestatorul serviciului de deszăpezire din Sectorul 1, a mobilizat resursele tehnice și umane pentru degajarea zăpezii de pe domeniul public din această zonă administrativă.

Astfel, în ultimele două zile aproximativ 7.000 de metri cubi de zăpadă au fost adunați de pe străzi care se adaugă celor 7000 de metri cubi aferenți primului val de ninsoare. Aceasta este depozitată pe terenurile Administrației Domeniului Public din zonele Străulești și Casa Presei.

Și la această oră, 26 de utilaje și 365 de operatori se află pe teren pentru a strânge zăpada acumulată în urma ninsorilor din ultimele zile pe străzile principale, secundare, trotuarele aferente domeniului public, refugiile RATB etc.

Citește și: Vești proaste pentru persoanele cu dizabilități: TAXA lăsată moștenire de Guvernul Cioloș

Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest fac un apel către asociațiile de proprietari, agenții economici și persoanele fizice să realizeze deszăpezirea trotuarelor și a curților fără să formeze din nou troiene pe carosabil.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1 transmis la redacție, de la declanșarea celui de-al doilea val de ninsoare și până în prezent au fost împrăștiate aproximativ 530 de tone de sare și respectiv 225 tone de clorură de calciu, pentru combaterea poleiului și prevenirea formării podurilor de gheață.

Cetățenii Sectorului 1 pot semnala probleme legate de deszăpezirea din această zonă administrativă la telefonul cetățeanului al Poliției Locale 021/9540, precum și la Call Center-ul Romprest 021/9460. Ambele numere de telefon sunt apelabile 24 de ore din 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.