Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apucături de olteni: Au băut și s-au urcat la volan! Unul dintre ei a fost urmărit de polițiști ca-n filme

Facebook
Politia rutiera 1

Un bărbat care se afla la volanul maşinii în localitatea Daneţi, judeţul Dolj, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, el fiind urmărit de agenţi pe mai multe străzi. După ce a fost prins, a fost imobilizat, iar în urma testării cu alcooltestul a rezultat o valoare de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi alţi şoferi care consumaseră alcool sau care aveau suspendat dreptul de a conduce, dar care s-au urcat la volan, au fost prinşi de poliţişti în judeţul Dolj.

”În seara zilei de 02 martie a.c., ora 23.40, poliţişti din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Daneţi au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe DJ 561 C, în comuna Dobroteşti. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul politistilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi, iar pe strada Vlad Ţepeş a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă”, a transmis, duminică, IPJ Dolj.

Şoferul a fost imediat prins şi imobilizat de poliţişti, fiind legitimat. Este vorba de un bărbat de 36 de ani, din localitate, scrie news.ro.

”Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Dolj.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, din municipiul Craiova.

”Şi acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Dolj.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot în judeţul Dolj, nopatea trecută, poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 553A, din localitate.

”În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a arătat IPJ Dolj.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Leu, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, din localitate, dar au constatat faptul că are suspendat dreptul de conduce vehicule pe drumurile publice.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.