Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ar fi iresponsabil să repornim competiţiile dacă situaţia nu este sută la sută sigură, spune președintele FIFA

fifa

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că ar fi o dovadă de iresponsabilitate reluarea competiţiilor fotbalistice dacă riscul de infectare cu Sars-CoV-2 se menţine ridicat, informează lequipe.fr, citată de news.ro.

"Nu are rost să punem în pericol viaţa umană pentru un meci, o competiţie sau o ligă. Toată lumea ar trebui să ţină cont de acest lucru. Ar fi iresponsabil să repornim competiţiile dacă situaţia nu este sută la sută sigură.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Dacă trebuie să aşteptăm puţin mai mult, trebuie să o facem. Este mai bine să mai aştepţi puţin mai mult decât să-ţi asumi riscuri", a declarat Infantino.

Mai multe federaţii şi ligi profesioniste examinează scenarii pentru reluarea cât mai rapidă a campionatelor intrerupte de pandemia de coronavirus.

În România, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că federaţia şi LPF lucrează cu trei scenarii pentru reluarea meciurilor de fotbal, în datele de 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.