Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ar putea fi oprit întreg transportul public în București (directorul Societății de Transport) / UPDATE

Facebook
Autobuz

Directorul Societății de Transport București, Andrei Creci, spune că transportul public în Bucrești ar putea fi oprit, odată cu instituirea stării de urgență, iar dacă acest lucru nu se va regăsi în decret, atunci numărul autobuzelor va fi redus cu cel mult 20%. Premierul Ludovic Orban a spus duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu se discuta despre asa ceva.

„Mâine o să luăm o hotărâre, dar dacă până acum luam noi o hotărâre de capul nostru, acum așteptăm și decretul acesta, să vedem ce o să fie, pentru că după unele variante s-ar putea ca întreg transportul public să fie oprit în București, cu totul. O să așteptăm până mâine să vedem ce se emite la nivel național. Dacă nu se referă la transportul public acest decret, noi vom micșora. Mă voi sfătui cu doamna primar, să vedem. Dar nu mai mult de 20%. Nu o să fie o reducere spectaculoasă. Nu se va simți”, a declarat directorul STB, pentru MEDIAFAX.

Andrei Creci a adăugat că reducerea va fi mult mai mică față de cea obișnuită din weekend, în care autobuzele sunt mai puține cu 40% față de restul zilelor din săptămână.

Klaus Iohannis a anunțat că va decreta stare de urgență în România, începând de luni. Potrivit informațiilor obținute de MEDIAFAX, decretul ar putea conține oprirea funcționării metroului și a mijloacelor de transport în comun, în București și în țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.