Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arabia Saudită a raportat primul deces. Numărul cazurilor de infectare a crescut la 767

Agerpres
Arabia Saudita

Arabia Saudită a raportat primul deces provocat de noul coronavirus pe teritoriul său şi a confirmat 205 de cazuri noi de infectare marţi, la o zi după ce regatul a impus interdicţia de călătorie pe perioada nopţii la nivel naţional, informează DPA.

Noile cazuri aduc numărul total de pacienţi infectaţi cu COVD-19 din această ţară la 767. Potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, starea de sănătate a majorităţii acestora este stabilă, doar trei dintre aceştia fiind în stare gravă, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Atac la Guvernul Orban 2: De ce nu solicită echipamente medicale din stocul de urgență al Uniunii Europene? .

Un bărbat afgan în vârstă de 51 de ani a murit luni seara în oraşul Medina, acesta fiind prima victimă făcută de noul coronavirus pe teritoriul regatului.

O interdicţie de circulaţie între orele 19:00 la 6:00 a intrat în vigoare luni în cadrul eforturilor depuse de autorităţi de a reduce răspândirea noului coronavirus.

Citește și: Radu Tudor recționează după declarațiile președintelui: Bunicii noştri au stat în tranșee ani de zile

Arabia Saudită a suspendat zborurile internaţionale şi interne, precum şi transportul local, şi a oprit pelerinajul musulman Umrah în oraşul sfânt Mecca.

În Bahrain, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care suferea de probleme de sănătate cronice, a decedat în urma contractării noului coronavirus, crescând la trei numărul deceselor provocate de COVID-19 în acest stat din Golf.

Decesul acestuia vine la două zile după ce o femeie în vârstă de 51 de ani, care se întorsese recent din Iran, a murit duminică.

În prezent, în Bahrain există cel puţin 339 de cazuri de infectare cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.