Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arabia Saudită trece la AMENINȚĂRI: Regele a anunțat PEDEPSELE pentru CRIMINALII jurnalistului MĂCELĂRIT în Turcia

reuters
Salman bin Abdulaziz Al Saud

Guvernul saudit a anunţat marţi că toate persoanele implicate în moartea jurnalistului Jamal Khashoggi la consulatul Arabiei Saudite la Istanbul vor trebui să dea socoteală, 'indiferent cine sunt ele', transmite AFP.

''Au fost luate măsuri de către regat pentru a descoperi adevărul şi a pedepsi persoanele care au fost responsabile'', precum şi pe cei ''implicaţi direct'' în moartea lui Jamal Khashoggi, ''indiferent cine sunt aceştia'', arată o declaraţie regală citată de agenţia oficială saudită de presă SPA, la finalul reuniunii săptămânale a guvernului de la Riad, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pregătită de Pro TV pentru Antena 1-Ce show va lansa și ce cuplu neașteptat de prezentatori au ales

Această declaraţie a fost publicată la scurt timp după ce preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a insistat pe caracterul 'premeditat' al uciderii lui Khashoggi, contrazicând versiunea avansată de guvernul saudit în ultimele zile.

''Conştiinţa internaţională nu se va linişti decât atunci când toate persoanele implicate, de la executanţi la comanditari, vor fi fost pedepsite'', a spus Erdogan.

Citește și: Lovitură grea pentru Ion Țiriac! ‘Țeapă’ de milioane de euro

Jamal Khashoggi a intrat la 2 octombrie în sediul consulatului Arabiei Saudite la Istanbul pentru demersuri administrative şi apoi nu a mai fost văzut ieşind din clădire.

Conform responsabililor turci, el a fost ucis 'cu sălbăticie' în consulat de o echipă de 15 agenţi saudiţi veniţi special de la Riad.

Citește și: Ministerul lui Eugen Teodorovici a reuşit să atragă o sumă uriaşă! Ce va face cu banii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.