Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: 47 de migranţi, găsiţi la frontieră ascunşi într-un TIR şi o autoutilitară

Vama Nadlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 47 de migranţi din mai multe state care se ascundeau într-un TIR condus de un turc şi o autoutilitară condusă de un român, încercând astfel să iasă ilegal din ţară.

TIR-ul a fost verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II iar şoferul turc a declarat că transportă "diverse bunuri" pe ruta Turcia - Franţa.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 24 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt, Somalia şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani. Aceştia intenţionau să ajungă în mod fraudulos în state din vestul Europei", a informat, vineri, Poliţia de Frontieră Arad.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, în timp ce era verificată o autoutilitare înmatriculată în România, încărcată cu piese auto, au fost găsite ascunse 23 de persoane. Acestea sunt din Eritreea, Nepal, Etiopia şi Bangladesh.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.