Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Deputatul Eusebiu Pistru demarează reorganizarea filialei ALDE

eusebiu pistru

Deputatul Eusebiu Pistru va demara în zilele următoare reorganizarea filialei arădene a ALDE, atât la nivel de municipiu, cât şi în judeţ, aşa cum a anunţat cu ocazia instalării sale în funcţia de preşedinte interimar al ALDE Arad de către preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu. 

"Pentru început, vom demara refacerea organizaţiei municipale ALDE Arad, primul pas urmând să fie cel al numirii, cu titlu de interimat, a unui nou preşedinte, în persoana fostului deputat (în legislatura 2012 - 2016. n.red.) Ion Şcheau, care va avea ca primă sarcină înfiinţarea de organizaţii şi amenajarea de sedii pentru acestea, în toate cartierele Aradului. În ceea ce îi priveşte pe actualii membri ai conducerii filialei locale a partidului, cea mai mare parte a acestora îşi vor păstra poziţiile ocupate până acum, dar vor exista bineînţeles şi unele rocade", a declarat joi, pentru AGERPRES, Eusebiu Pistru. 

Potrivit acestuia, la finalul acestei săptămâni, împreună cu Ion Şcheau, se va întâlni cu membrii ALDE din municipiul Arad, cu care va discuta o serie de probleme organizatorice, inclusiv privitor la organizarea de alegeri "libere şi democrate" în cadrul organizaţiei municipale. 

"Tot la finalul acestei săptămâni, mă voi întâlni cu membrii ALDE din zona oraşului Lipova, întâlnirile zonale pe care le vom organiza în perioada următoare urmând să fie tot mai frecvente", a mai spus Pistru. 

El a mai menţionat faptul că este sprijinit în demersurile sale de către unii dintre primarii liberali din judeţ, care ar dori să i se alăture, dar care nu o pot face, trebuind să rămână, cel puţin deocamdată, în partidul pe listele cărora au fost aleşi, întrucât legea nu le permite să "migreze" spre alte formaţiuni. 

"Doresc să precizez că, din sondajele interne făcute în organizaţia judeţeană, rezultă că vechii membri ALDE nu sunt împotriva promovării unor foşti PNL-işti în conducerea organizaţiei, apreciind că aceştia au experienţă organizatorică, atât în judeţ, cât şi în municipiu. Şi în plus, nu vin singuri în ALDE, ci însoţiţi de mai mulţi foşti membri ai PNL", a adăugat Eusebiu Pistru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.