Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini cu femeia care a murit târâtă de tramvai în Arad, când încerca să coboare căruciorul fiicei sale (video)

YouTube
accident

O femeie din Arad şi-a pierdut viaţa după ce a fost târâtă de tramvai mai mulţi metri la coborârea din vagon, uşile închizându-se când victima încerca să coboare căruciorul în care se afla fata ei cu handicap, conform Agerpres.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat că accidentul a avut loc pentru că vatmanul nu s-a asigurat corespunzător la plecarea din staţie.

  • "O doamnă încerca să coboare căruciorul cu fetiţa ei cu grad de handicap, moment în care uşile s-au închis, vatmanul nu a observat, nu s-a asigurat bine în oglinzi, şi a fost târâtă după tramvai, ajungând ulterior între peronul staţiei şi tramvai. Din păcate, a intervenit decesul femeii. Cazul este cercetat penal de Poliţie şi Parchet, aşteptăm concluziile anchetei", a declarat directorul CTP Arad.

Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare. Victima nu a dorit să dea drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, până când a căzut pe liniile de tramvai.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Ea a murit câteva ore mai târziu la spital.

Fetiţa victimei, în vârstă de 12 ani, se află în atenţia serviciilor de asistenţă socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.