Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arcul de Triumf, deschis vizitatorilor la final de săptămână, până în 16 octombrie

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, invită bucureştenii şi turiştii să viziteze Arcul de Triumf care va fi deschis la final de săptămână, până în 16 octombrie.

”La sfârşit de săptămână vă propun să vizitaţi Arcul de Triumf, un simbol al Capitalei. Bucureşteni sau turişti, cei care vor urca în interior se vor bucura de o panorama unică asupra oraşului cu ajutorul celor patru lunete amplasate pe terasa monumentului”, a transmis, duminică, primarul general al Capitalei.

Potrivit acestuia, ”sculpturile şi benzile desenate expuse în interiorul Arcului, reinterpretări contemporane ale monumentului sunt deosebit de interesante”.

”În prima parte a expoziţiei, veţi descoperi lucrările de bandă desenată a patru artişti care au transpus motivul Arcului de Triumf: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Robert OBERT şi Ionuţ Popescu, iar în a doua parte a expoziţiei, regăsiţi lucrările a cincisprezece elevi de la liceele bucureştene „Nicolae Tonitza” şi „Dimitrie Paciurea””, a mai transmis Nicuşor dan.

Arcul de Triumf rămâne deschis în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 – 20.00, până în data de 16 octombrie, iar accesul este gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.