Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentina: Mai mulţi jucători ai formaţiei Velez Sarsfield ameninţaţi cu arma de suporteri

wikipedia.org
fc porto suporteri

Mai mulţi jucători ai echipei Velez Sarsfield, întorşi la antrenament, la câteva ore după meciul pierdut cu Huracan, au fost atacaţi de suporterii clubului din gruparea "Barra Brava", care aveau asupra lor arme de foc, potrivit news.ro.

"Am ajuns (la stadion) pentru a ne lua maşinile şi a merge acasă", a declarat luni atacantul Gianluca Prestianni pentru ESPN. "Am ieşit afară şi era întuneric când maşinile de la 'Barra Brava' s-au ciocnit de noi. Erau probabil cinci sau şase dintre ele. M-au lovit de două ori în faţă şi m-au apucat de geacă. Eram prea speriat, iar coechipierii mei nu au vrut să meargă acasă în caz că erau urmăriţi".


"I-au spus chiar unuia dintre ei: "Ieşi din maşină sau te împuşc de două ori în picioare"", a continuat atacantul de 17 ani, adăugând că incidentul îl face să se gândească la rămânerea la club.

Fostul fundaş al lui Boca Juniors, Leonardo Jara, a fost cel care a primit ameninţarea. "M-au blocat cu o maşină peste drum, în faţa mea, mi-au cerut să ies din a mea şi mi-au spus că mă vor împuşca în picioare", a declarat el la un post de radio local.

"Vélez regretă şi respinge cu fermitate situaţia de intimidare trăită aseară de unii dintre jucătorii primei noastre echipe în apropierea Villa Olimpica", a precizat clubul într-un comunicat.

Jucătorii au decis să nu depună plângere la poliţie, potrivit presei locale, dar au fost convocaţi pentru o anchetă penală. Antrenorul clubului, Sebastian Mendez, şi-a informat managerii că echipa nu va reveni la antrenamente până când nu va fi garantată siguranţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.