Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentina va disputa două meciuiri amicale în Statele Unite, în luna iunie, înainte de Copa America

News.ro
minge fotbal poarta

Selecţionata de fotbal a Argentinei, campioana mondială en titre, va disputa două meciuri amicale în Statele Unite, în luna iunie, în cadrul pregătirilor pentru Copa America, turneu care va avea loc tot pe pământ american şi la care Lionel Messi şi colegii săi vor încerca să-şi păstreze trofeul cucerit în 2021, potrivit Agerpres.

Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) a anunţat că naţionala "Albiceleste" va înfrunta selecţionata Ecuadorului, în data de 9 iunie, pe stadionul Soldier Field din Chicago.

Argentina va disputa apoi un nou meci amical, pe 14 iunie, împotriva echipei Guatemalei, pe arena FedEx Field din capitala SUA, Washington.

Aceste două meciuri se adaugă altor două întâlniri, cu Nigeria şi El Salvador, programate în luna martie tot în Statele Unite, după ce turneul pe care campionii mondiali urmau să-l efectuate în China a fost anulat de administraţia ţării gazdă.

Naţionala Argentinei va disputa partida de deschidere a turneului Copa America 2024, în compania unei reprezentate a CONCACAF, pe 20 iunie, la Atlanta (Georgia). Finala competiţiei este programată pe 14 iulie, la Miami (Florida).

Statele Unite, ţara în care evoluează în prezent Lionel Messi, la echipa Inter Miami, urmează să găzduiască şi Cupa Mondială de fotbal din 2026, împreună cu Mexic şi Canada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.