Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Franco Mastantuono, în vizorul clubului Real Madrid

captură TV
Real Madrid

Clubul spaniol Real Madrid, care s-a orientat în ultimii ani către tineri jucători de mare talent, îl urmăreşte cu atenţie pe Franco Mastantuono, noua stea în devenire din fotbalul argentinian, anunţă cotidianul sportiv Marca, potrivit Agerpres.

În vârstă de doar 16 ani, Mastantuono a debutat deja ca profesionist, sub culorile echipei River Plate, pentru care a disputat 10 meciuri până în prezent şi a marcat un gol.

Emisarii lui Real Madrid, trimişi în America de Sud pentru a superviza meciurile brazilianului Endrick (17 ani), viitorul jucător al echipei spaniole, au profitat de ocazie pentru a se deplasa în Argentina şi a-l urmări la lucru pe Mastantuono, precizează ziarul madrilen.

Tânărul mijlocaş ofensiv are un contact valabil până în 2026 cu River Plate, în care este inclusă o clauză de reziliere de 45 de milioane de euro.

Real Madrid nu doreşte să rateze încă o "perlă" a fotbalului argentinian, aşa cum s-a întâmplat cu Julian Alvarez, fostul atacant al lui River Plate, care a ajuns la Manchester City din cauza incapacităţii clubului din capitala Spaniei de a elibera un loc de extracomunitar, subliniază Marca.

Celălalt ziar de sport din Madrid, AS, scrie că gruparea de pe Santiago Bernabeu este interesată, de asemenea, de francezul Leny Yoro (18 ani), fundaşul central al formaţiei Lille OSC, al cărui stil de joc este asemănător cu cel al lui Raphael Varane.

Lille ar dori să obţină cel puţin 60 de milioane de euro în schimbul tânărului său jucător, însă Real Madrid vrea să profite de faptul că Yoro mai are doar un an de contract cu actuala sa echipă, pentru a plăti o sumă mai mică, potrivit sursei citate. Chelsea Londra şi Bayern Munchen sunt alte două cluburi interesate de Leny Yoro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.