Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Gabriel Milito, noul antrenor al echipei braziliene Atletico Mineiro

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Argentinianul Diego Milito a fost numit în postul de antrenor al echipei de fotbal Atletico Mineiro, a anunţat duminică această grupare, care se pregăteşte să participe la Copa Libertadores, cea mai importantă competiţie intercluburi din America de Sud, informează EFE, potrivit Agerpres.

Milito (43 de ani) este "unul dintre numele principale ale unei noi generaţii argentiniene" de antrenori şi a sosit la Atletico Mineiro în baza unui contract valabil până în 2025, a informat clubul din Belo Horizonte pe reţelele de socializare.

Fost antrenor al echipelor Argentinos Juniors, Estudiantes, Independiente şi O'Higgins, ultima din campionatul chilian, Gabriel Milito îl va înlocui pe fostul selecţioner al Braziliei şi Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, demis săptămâna aceasta de la conducerea tehnică a lui Atletico Mineiro.

Clubul a publicat şi un mesaj de la Gabriel Milito, care s-a declarat "foarte fericit şi încântat să o antreneze pe 'Galo', un gigant al fotbalului brazilian şi sud-american", felicitând totodată noul său club pentru "116 ani de istorie", în ajunul aniversării fondării sale.

Ca jucător, Gabriel Milito a evoluat ca fundaş central şi şi-a început cariera la Independiente, club la care s-a întors înainte de retragere, după ce a îmbrăcat tricourile echipelor spaniole Real Zaragoza şi FC Barcelona.

Atlético Mineiro va evolua anul acesta în Copa Libertadores, în care a fost repartizată în Grup G, alături de Penarol Montevideo (Uruguay), Rosario Central (Argentina) şi Caracas FC (Venezuela).

Primul meci din turneul continental al brazilienilor va fi pe 4 aprilie, când se vor deplasa în capitala Venezuelei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.