Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Kevin Benavides, câştigătorul ediţiei de anul trecut a Raliului Dakar la moto, a abandonat în etapa a 10-a competiția

www.press.ktm.com
Sam Sunderland Dakar

Pilotul argentinian Kevin Benavides (KTM), câştigătorul ediţiei de anul trecut a Raliului Dakar la moto, a abandonat în etapa a 10-a (antepenultima) a competiţiei care are loc în Arabia Saudită, informează EFE, citat de Agerpres.

Benavides s-a confruntat cu o problemă mecanică după parcurgerea unui sfert din traseul etapei de miercuri, în lungime de 375 km, care se desfăşoară între Wadi Al Dawshir şi Bisha, conform organizatorilor.

Incapabil să rezolve problema, argentinianul a fost forţat să se retragă din raliu, punând astfel speranţelor sale de a-şi apăra coroana cucerită în 2021, sub culorile Honda.

Înainte de a abandona, Benavides ocupa locul al cincilea în ierarhia generală a Raliului Dakar 2022, la zece minute de lider, austriacul Matthias Walkner, colegul său de la echipa KTM.

Site-ul Motorsport.com precizează că, potrivit noilor reguli ale competiţiei, Kevin Benavides poate continua Raliul Dakar, însă cu o penalizare foarte mare, aşa cum a fost cazul italianului Danilo Petrucci (KTM), confruntat cu o problemă tehnică importantă în etapa a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.