Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Lautaro Martinez este dorit de Barcelona - presă

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Lautaro Martinez (22 de ani) este perceput de conducerea Barcelonei drept înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez (32 de ani), atacantul uruguayan care a scris istorie în ultimii ani pe Camp Nou, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Suarez a trecut de prima tinerețe, iar șefii clubului blaugrana îi caută un înlocuitor. Unul dintre preferații lui Leo Messi (32 de ani), Martinez e în mare formă în acest sezon la Inter și la naționala Argentinei, iar presa din Italia scrie că se află în capul listei de transferuri a Barcelonei pentru perioada de marcato. Messi îl vrea la Barcelona pe colegul său de la naționala ”Pumelor”. În acest moment, Lautaro Martinez are o clauză de reziliere de 111 milioane de euro în contractul său cu Inter, dar italienii vor să-i prelungească actuala înțelegere, ca să elimine clauza de reziliere. Luataro Martinez a fost studiat atent de catalani în meciul direct din Liga Campionilor, în care și a marcat, 2-1 pe Camp Nou.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Lautaro Martinez a marcat de cinci ori în acest sezon, în toate competițiile, la Inter. În prezent, argentinianul este cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.