Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeş: Doi motociclişti au fost depistaţi având ITP şi RCA expirate

Aleph News
motociclist motocicleta

Doi motociclişti au fost depistaţi de poliţiştii din Argeş având ITP şi RCA expirate, unul dintre ei fiind amendat cu peste 2.300 de lei, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a anunţat duminică, printr-un comunicat că poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 29 de ani, din Topoloveni, care conducea o motocicletă pe DN 7 Topoloveni.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a poliţei de asigurare obligatorie auto erau expirate.
Ca urmare a abaterilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare de 2.305 lei, totodată fiind retras certificatul de înmatriculare şi plăcuţa cu numărul de înmatriculare.
De asemenea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un tânăr de 18 ani, din Mioveni, care conducea o motocicletă pe raza comunei Ţiţeşti, având valabilitatea poliţie de asigurare obligatore auto expirată.
Tânărul a primit un avertisment, iar certificatul de înmatriculare şi plăcuţa cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.