Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeş: Două intervenţii ale jandarmilor, joi, pentru îndepărtarea unor şerpi care intraseră în case, în localităţile Bradu şi Boţeşti

ISU Bihor
sarpe

Jandarmii argeşeni au intervenit, joi, în două localităţi, pentru îndepărtarea unor şerpi care intraseră în locuinţe. În ultimele două luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş a avut zece astfel de intervenţii, potrivit news.ro.

Conform datelor furnizate de oficialii Jandarmeriei, joi, în judeţul Argeş, în mai puţin de două ore au fost primite două apeluri la 112 prin care se solicita sprijin după ce în două locuinţe au intrat reptile.
Două apeluri la 112 în mai puţin de 2 ore cu privire la prezenţa şerpilor în locuinţe, pe raza judeţului Argeş.
„Apelurile au venit la distanţă de aproximativ două ore, unul din comuna Boţeşti şi unul din comuna Bradu, cetăţenii reclamând faptul că au observat un şarpe în locuinţă. În ambele cazuri jandarmii au reuşit să captureze reptilele şi, ulterior, să le elibereze în mediul natural, departe de zonele populate”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.
În ultimele două luni, jandarmii argeşeni au avut zece intervenţii în urma unor solicitări de îndepărtare a şerpilor din locuinţele oamenilor.
Jandarmeria Argeş recomandă cetăţenilor aflaţi în situaţii similare să nu se apropie de reptile şi să solicite sprijin autorizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.