Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeş: Un autoturism condus de un tânăr sub influenţa alcoolului a lovit patru maşini parcate şi s-a răsturnat

accident bun

Un autoturism condus de un tânăr aflat sub influenţa alcoolului a lovit patru maşini parcate şi apoi s-a răsturnat, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Evenimentul rutier s-a produs în cursul nopţii de luni spre marţi, într-o intersecţie din municipiul Piteşti.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism dinspre strada Vasile Lupu către strada Ştefan cel Mare, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu patru autoturisme parcate. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit uşor", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, verificările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.