Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Dunării de Jos și sindicatul combinatului siderurgic gălățean au donat tablete și carduri de internet profesorilor

internet tableta

Combinatul siderurgic gălățean și Arhiepiscopia Dunării de Jos vin în ajutorul cadrelor didactice care nu au tablete și carduri de internet și donează zeci de echipamente profesorilor și învățătorilor din județul Galați.

Compania LIBERTY Galați a donat, în prima zi de școală, tablete și carduri de internet profesorilor și învățătorilor din Galați care, până acum, nu dispuneau de aceste instrumente esențiale educației online. Donația a fost făcută cu ajutorul Arhiepiscopiei Dunărea de Jos, potrivit mediafax.ro.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

„Un semn bun la deschiderea noului an școlar la Arhiepiscopie, printr-un parteneriat cu platforma siderurgică LIBERTY Galați a cărei conducere a înțeles necesitatea de a oferi materiale didactice dascălilor. Cu cât aceștia au posibilități să se adreseze copiilor, cu atât și celelalte materiale cu care vom veni în sprijinul copiilor vor da randamentul așteptat”, a declarat ÎPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Inspectoratul Școlar Județean Galați a realizat o analiză în rândul cadrelor didactice, pentru a identifica necesitățile acestora. Situația a ajuns la reprezentanții combinatului siderurgic gălățean care au decis să doneze 22 de tablete.

„Astăzi derulăm o nouă etapă de colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Ne adresăm acum profesorilor care au nevoie să își susțină orele de curs, în condițiile în care sunt organizații dar și Guvernul, care acordă tablete copiilor cu posibilități reduse de achiziționare a acestor instrumente utile acum, când accentul se pune pe educația online. Vom continua acest proiect”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al LIBERTY Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.