Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Iași după ce un preot a anunțat că vaccinarea e condamnare la moarte: Sunt OPINII PERSONALE

captura youtube
vaccin combinatie

Arhiepiscopia Iași a reaționat  după ce preotul Teodosie Paraschiv, de la Mănăstirea Durău, a explicat credincioșilor că vaccinarea înseamnă sentință la moarte.

"Referitor la cele sesizate în spațiul public despre unele cuvântări și anumite texte ale Protosinghelului Teodosie Paraschiv, slujitor la Mănăstirea Durău din Neamț, facem precizarea că ele nu reprezintă un punct de vedere oficial al Bisericii, ci reprezintă opinii strict personale. Evident, se va face o analiză a acestei situații.

Citește și: AUDIO Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, la SLUJBĂ: 'Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!'

În aceste vremuri complicate, tocmai din partea clericilor se cere mai multă prudență și mult discernământ cu privire la informațiile care circulă pe internet sau pe alte canale publice. Poziția Bisericii a fost încă de la începutul pandemiei aceea de a îndemna credincioșii să se informeze și să se sfătuiască în privința problemelor de sănătate cu medici, cu persoane competente.

Este esențial să cultivăm o credință vie și plină de nădejde, nu să inducem teamă și panică. „Dumnezeu nu ne-a dat duhul temerii, ci al puterii şi al dragostei şi al înţelepciunii” (II Timotei 1, 7). Prin urmare, de la înălțimea amvonului se cuvine a se predica Evanghelia, „în duh și în adevăr”, iar nu păreri personale și controversate.

Dumnezeu să ne ierte pe toţi cei care poate nu împlinim cum se cuvine voia Sa! Să ne ierte şi să ne întărească pentru a trece cu bine, sănătoşi și înțelepțiți de această grea încercare venită asupra noastră, îngăduită și pentru păcatele noastre, transmite Pr. Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.