Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului a organizat o ceremonie de premiere pentru Bianca Ghelber, atleta care a reprezentat România la JO

basilica.ro

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului a organizat o ceremonie de premiere pentru Bianca Florentina Ghelber, atleta originară din Roman care a reprezentat România la Jocurile Olimpice 2020 și a obținut locul 6 mondial la aruncarea ciocanului.

Arhiepiscopul Ioachim i-a oferit sportivei Diploma de Excelență însoțită de Medalia Jubiliară „600 de ani de la atestarea documentară a Episcopiei Romanului”.

Premierea a fost făcută în semn de prețuire și recunoștință pentru performanțele sale sportive, remarcându-se în mod special la JO de la Tokio 2020, aceasta fiind, prin performanțele obținute, o ambasadoare a sportului românesc, a valorilor cultural-spirituale ale României, spre dobândirea binelui personal și slava lui Dumnezeu, notează Arhiepiscopia Romanului.

„Astăzi am fost copleșită de emoțiile trăite cu ocazia ceremoniei organizate de Arhiepiscopia Romanului și Bacăului împreună cu Fundația Melchisedec. Aș dori sa transmit mulțumiri sincere pentru o asemenea apreciere, prietenie și credință, pentru dragoste și sprijin!”, a scris pe Facebook la puțin timp după ceremonie Bianca Ghelber, informează Basilica.ro.

Bianca Florentina Ghelber este triplă campioană mondială de junioare, între 2005 și 2007, și dublă campioană europeană de junioare în 2007 și 2008. Recordul ei personal a fost de 73,52 de metri, realizat în iulie 2010 în București. În 2011 a obținut la Campionatele Europene de tineret (U23) medalia de aur și la Campionatul Mondial locul 6 fiind numită de Federația Română de Atletism cea mai bună atletă a anului. În 2012 a fost declarată cetățean de onoare al municipiului Roman.

În anul 2021, Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo unde a obținut locul 6 cu o aruncare de 74,18 de metri, stabilind un nou record personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.