Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Sibiului a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta centrele medicale în lupta împotriva COVID-19

www.wikipedia.org
biserica ortodoxa

La nivelul Arhiepiscopiei Sibiului a fost inițiată o campanie de strângere fonduri pentru a veni în ajutorul centrelor medicale dedicate luptei împotriva noului coronavirus.

Acțiunea a fost susținută de clerici, dar și de agenți economici și persoane fizice. Suma colectată, 247.300 lei, a fost utilizată pentru achiziționarea și dotarea unităților medicale din Brașov, care luptă împotriva Covid-19, cu materiale și aparatură specifice, după cum urmează:

Laboratorul de testare pentru Covid-19 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov (Pavilionul Tractorul) a primit un echipament AS6000 Maxwell CSC, instrument ce poate procesa simultan până la 48 de probe, dar și zece scaune ergonomice și o lampă UVC antibacteriană cu suport mobil, senzor de mișcare și temporizator, potrivit basilica.ro.

Citește și: VIDEO Raed Arafat, precizări pentru cei care se întorc în România după 15 iunie. Ce măsuri se vor lua

Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov i-au fost oferite două porți de dezinfectare pentru prevenirea transmiterii virusului COVID-19. Tot aici, s-a donat o lampă UVC antibacteriană cu suport mobil, senzor de mișcare și temporizator.

Viziere Spitalului Clinic de Copii din Brașov, medicilor din cadrul Policlinicii Municipiului Săcele (Precizia) și Centrului de Dializă Fresenius Brașov.

În perioada următoare, Policlinicii Municipiului Săcele va fi donată o poartă de dezinfectare pentru prevenirea transmiterii virusului Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.