Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopul de Canterbury confirmă că Meghan Markel A MINȚIT: NU i-a căsătorit înainte de nunta lor oficială

REUTERS
Prințul Harry Meghan Markle interviu

Arhiepiscopul de Canterbury pare să contrazică într-un interviu acordat miercuri unui cotidian italian declaraţiile făcute de Meghan Markle, soţia prinţului Harry, potrivit căreia prelatul englez ar fi celebrat căsătoria lor înainte de nunta oficială care a avut loc în faţa camerelor de filmat, informează AFP.

Prinţul Harry, nepot al reginei Elisabeta a II-a şi fiul cel mic al prinţului Charles, s-a căsătorit cu fosta actriţă americană pe 19 mai 2018 în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost organizată la Castelul Windsor, scrie Agerpres.ro.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

Dar, într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey şi difuzat la începutul acestei luni, Meghan a dezvăluit că ea şi soţul ei au schimbat jurămintele de credinţă în privat, în faţa arhiepiscopului Justin Welby, cu trei zile înaintea nunţii lor oficiale.

"Am avut mai multe întâlniri private şi pastorale cu ducele şi ducesa de Sussex înainte de căsătoria lor", a declarat arhiepiscopul de Canterbury pentru cotidianul italian La Repubblica. "Căsătoria legală s-a ţinut sâmbătă, 19 mai. Am semnat certificatul de căsătorie, care este un document legal, şi aş fi comis un delict grav dacă l-aş fi semnat ştiind că era fals", a adăugat el.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’

"Căsătoria legală a avut loc sâmbătă", a insistat el, "dar nu voi dezvălui ce s-a petrecut în timpul celorlalte întâlniri", a mai spus episcopul de Canterbury.

În interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan a făcut următoarea declaraţie: "Cu trei zile înaintea ceremoniei, ne-am căsătorit. Nimeni nu ştie asta. L-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: 'Ascultaţi, acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie făcută doar între noi".

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.