Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopul Irineu: 'Cum putem primi răspuns bun la problemele și năzuințele noastre'

Basilica
Arhiepiscop Irineu Alba Iulia

În Duminica a 6-a după Rusalii, Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei a vorbit în biserica din Luduş despre cum putem primi răspuns bun la problemele și năzuințele noastre.

„Iisus Hristos a venit pe pământ ca Unul Care să Se facă una cu noi, afară de păcat, și să fie slujitorul tuturor. Exercitându-Și puterea absolută în lumea răscumpărată de El, Iisus Hristos nu silește pe nimeni să-L urmeze și nu-Și impune autoritatea Lui asupra cuiva”, potrivit basilica.ro.

Citește și: Critici dure au fost lansate la adresa lui Iohannis: ‘Am plecat cu traista plină de promisiuni și am venit cu ea goală’

„Însă dacă noi ne hotărâm să-L urmăm cu credință și să ne supunem autorității Sale divine, vom primi de la El adevărata eliberare, vom dobândi iertare și tămăduire și vom primi răspuns bun la toate problemele și năzuințele noastre”, a spus Înaltpreasfinţia Sa.

Cuvântul a fost rostit în timpul Sfintei Liturghii oficiate în lăcaşul de cult cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din orașul Luduş a fost zidită în perioada anilor 1892-1893, pe locul unei biserici de lemn care a ars în anul 1863.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.