Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopul Sucevei, impotriva Educatiei pentru sanatate. Motivul e halucinant

pimen

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul in Pastorala de Paste indeamna impotriva Educatiei pentru sanatate din scoli. El considera ca aceasta educatie, care ii invata pe copii prin ce transformari trece corpul lor, cum ar trebui sa se fereasca de boli si cum sa se protejeze, este defapt o promovare si o incurajare a pacatului desfranarii.

IPS Pimen Suceveanul mentioneaza ca vede ca astazi elevii in scoala primesc si "invataturi nesanatoase" pentru viata lor, la varsta lor necoapta, "invataturi cu titlul Educatia pentru sanatate, educatie care in realitate promoveaza, incurajeaza pacatul desfranarii, lucru care nu se intampla in scoala niciunei alte religii necrestine".

El considera ca, in urma acestei situatii, parintii elevilor, profesorii care predau religia, preotii si fiecare trebuie sa arate copiilor gravitatea acestei educatii.

"Suntem datori sa ne rugam si mai mult si cu toata inima pentru luminarea mintii celor care impartasesc scolarilor cunostintele necesare pentru formarea lor sufleteasca, pentru demnitatea lor civica", mai sustine IPS Pimen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.