Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, APEL către români înainte de referendum: 'Mântuitorul Hristos din nou ne cheamă la înțelepciune'

www.antena3.ro
IPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, face apel către credincioși să participe la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție. ”Nicidecum nu poate fi familie o însoțire a două persoane de același sex”, susține IPS Teodosie.

„Iată, Mântuitorul Hristos din nou ne cheamă la înțelepciune. Această chemare a Bisericii și a creștinilor conștienți de valoarea învățăturilor lui Dumnezeu ne îndeamnă pe noi să vă chemăm pe 6 și 7 octombrie la Referendumul pentru familie.

Mântuitorul a avut grijă de familie. Prima Sa minune o face când se întemeiază o familie și familia este alcătuită din bărbat și femeie. Ne pare rău că mulți au deviat de la acest adevăr fundamental și consideră că familia poate fi înțeleasă și altfel. Nicidecum nu poate fi familie o însoțire a două persoane de același sex întrucât acest păcat este combătut de însuși Mântuitorul Hristos, de Sfinții Apostoli. Este combătut din Vechiul Testament. Pentru acest păcat Dumnezeu a pierdut cetățile Sodoma și Gomora.

De aceea, ca să avem un neam cu sănătate, cu credință, cu așezare duhovnicească, un neam care să slujească lui Dumnezeu, să se perpetueze în mod firesc, trebuie să avem familie.

Vă chemăm pe 6 și 7 octombrie să apărăm familia alcătuită din bărbat și femeie și această chemare este o datorie sfântă la care vă îndemnăm să veniți. Cine nu mărturisește adevărul dumnezeiesc se situează în afara lui Dumnezeu și în afara conștiinței sale. Cred că orice om cu conștiința trează înțelege ce este adevărat și ce este minciună, ce este bun și ce este rău, ce este lumină și ce este întuneric.

Să venim cu toții la lumină. Să mărturisim adevărul despre familie, care să ne aducă nouă tuturor eliberare în conștiința noastră, că ne-am făcut datoria fața de Dumnezeu, față de Biserică, față de neam și față de țară.

Citește și: Înregistrare EXPLOZIVĂ: Niculae Bădălău bate cu pumnul în masă pentru 'Omerta' la DNA

Dumnezeu să ne ajute tuturor, vă îmbrățișăm cu dragoste părintească pe toți care veniți la adevăr și la lumină! Amin!”, transmite înaltul prelat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.