Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arina Sabalenka: WTA nu ne respectă

wtatennis.com
wta

Arina Sabalenka, numărul unu mondial, a criticat luni organizarea Mastersului WTA la Cancun, afirmând că nu s-a simţit în siguranţă pe stadionul construit pentru această ocazie şi deplângând "lipsa de respect" din partea organismelor de conducere ale tenisului mondial, informează AFP.

"Trebuie să spun că sunt foarte dezamăgită de WTA şi de experienţa mea de până acum la WTA Finals", numele dat Mastersului, a scris belarusa de 25 de ani pe Instagram, conform news.ro.

"În calitate de jucătoare, simt că WTA nu mă respectă. Cred că şi majoritatea jucătoarelor o fac. Organizarea nu se ridică la nivelul la care ne aşteptăm pentru Masters. Ca să fiu sinceră, nu mă simt în siguranţă să joc pe acest teren prea mult timp", a adăugat Sabalenka, care a învins-o pe Maria Sakkari cu 6-0, 6-1, duminică, în ziua de deschidere a turneului.

Cu toate acestea, jucătoarea a precizat că criticile sale au vizat WTA, nu organizatorii locali ai turneului: "Chiar vreau să îi salut pe organizatorii turneului, pe toţi cei care au construit acest teren în ultimul moment şi pe toţi cei care lucrează în jurul acestui eveniment. Ştiu că nu este vina lor.

Cancun a fost ales oficial pentru a găzdui prestigiosul turneu de sfârşit de sezon abia la 7 septembrie, după ce WTA a exclus posibilitatea de a organiza Mastersul în Arabia Saudită, o idee care a stârnit controverse, în special în rândul fostelor jucătoare Martina Navratilova şi Chris Evert.

 

În fiecare an, la finalul sezonului, Mastersul reuneşte cele mai bine clasate opt jucătoare de simplu şi cele mai bine clasate opt perechi de dublu. Turneul a avut loc anul trecut la Fort Worth, Texas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.