Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata bulgaraă face recrutări - Intenţionează să angajeze în perioada 2019-2021 un număr de 800 de militari anual

Bulgaria-flag-600x409

Armata bulgară intenţionează să angajeze în perioada 2019-2021 un număr de 800 de militari anual, a anunţat miercuri adjunctul Şefului de stat major al armatei bulgare, generalul-locotenent Dimităr Iliev, potrivit novinite.com.

Oficialul militar bulgar a menţionat că la finalul anului trecut numărul celor nou angajaţi în armata bulgară l-a depăşit, pentru prima dată în ultimii ani, pe cel al persoanelor care nu mai fac parte din rândul forţelor armate bulgare, însă proporţia personalului militar necalificat se ridică încă la aproximativ 20%.

Din bugetul Ministerului bulgar al Apărării pentru anul 2018 au fost alocate fonduri pentru angajarea a 1.300 de militari.

În vederea acoperirii necesarului de personal militar, Ministerul Apărării bulgar a lansat, la 7 februarie, o campanie de informare publică, care va cuprinde 29 de oraşe din Bulgaria. Campania se va încheia la data de 29 octombrie.

Numărul cererilor de angajare a crescut mai ales pentru forţele terestre, forţele navale, sistemul de comunicaţii şi informaţii şi Brigada 68 a forţelor speciale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.