Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata îi asigură un buget RECORD lui Lăcătuș în Liga a 4-a: APEL la suporteri și fostele glorii

www.gsp.ro
Lăcătuș CSA

Marius Lăcătuș și președintele CSA, colonelul Cristian Petrea, au susținut prima conferință de presă de la înființarea noii echipe de fotbal CSA Steaua București, care de la anul va juca în Liga a 4-a.

Președintele CSA susține că bugetul echipei pentru primul an va fi de 300.000 de euro, iar banii nu vor fi luați din bugetul statului.

"Am purtat discuții la nivelul AMFB, dar și FRF. Sunt convins că vom întruni toate criteriile pentru a juca în Liga a 4-a. Suntem convinși că avem acoperirea legală și regulamentară. Pentru Liga a 4-a avem un buget de aproximativ 300.000 de euro care va fi susținut din propriile venituri ale CSA, nu din bugetul statului. Începând cu Liga a 3-a sper să avem și sponsori.

Avem ca obiectiv ca sezonul 2020-2021 să jucăm în Liga 1. Ne dorim promovare succesivă în ligile superioare prin merit sportiv. Dorim ca acest proiect al nostru să fie făcut pas cu pas, să nu ardem etapele, astfel în cât suporterii noștri să vină alături de noi", a declarat Cristian Petrea, conform gsp.ro.

Citește și: Primele REFUZURI: Două dintre vedete lui Hagi l-au anunțat pe Becali că nu vin la Steaua

Marius Lăcătuș, coordonatorul secției de fotbal a CSA, a cerut ajutorul legendelor Stelei și a suporterilor pentru a reuși duce echipa în prima ligă.

"Era normal ca o echipă de seniori să fie înființată pentru a putea beneficia de baza sportivă din Ghencea, pentru a avea alături suporterii steliști care și-au dorit să susțină o echipă a Stelei. Dar trebuie să ne gândim și la juniorii care acum pot avea ca obiectiv să joace la echipa mare.

O parte din suporterii care nu sunt prezenți alături de echipa din Liga 1 vor fi prezenți alături de noi în Liga a 4-a. Noi sperăm să atragem cât mai mulți suporteri. Vor fi foarte mulți foști jucători steliști care ni se vor alătura. Vom discuta și cu antrenori pentru a prelua echipa. Nu vreau să ajung eu să conduc echipa, ar fi rușinos, pentru că ar însemna că n-am găsit soluții", a adăugat Lăcătuș.

Conferința s-a încheiat cu un mesaj clar al președintelui CSA pentru Lăcătuș: "Marius, bine ai revenit acasă!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.