Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele ruse au bombardat Zaporojie și Nikopol de la primele ore ale dimineții

ytimg.com
rachete razboi

Şeful Administraţiei Militare Regionale Zaporijjia, Oleksandr Staruh, a raportat că în noaptea de marţi spre miercuri, ruşii au lansat noi atacuri în regiune. Potrivit oficialului, trupele ruse au lovit o staţie de distribuţie a gazelor, scrie Rador.

"Noaptea trecută, monștrii ruși au lovit, din nou, ținuturile pașnice ale regiunii noastre. Într-una dintre așezările din regiunea Zaporijjia, un punct de distribuție a gazelor a fost avariat în urma unui atac cu rachete (probabil S-300), ceea ce a provocat un incendiu" - a scris Staruh pe Telegram, adăugând că incendiul a fost stins rapid şi că bombardamentele nu s-au soldat cu victime.

Un alt oficial ucrainean, din regiunea Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko, a declarat la rândul său pe Telegram că în dimineața acestei zilei armata rusă a lansat lovituri de artilerie în districtul Nikopol.

„Dimineața, Nikopolul a fost acoperite de foc de la „Grad” și artilerie grea. Acolo au zburat aproape 30 de obuze”, spune el.

Potrivit acestuia, nimeni nu a fost rănit în urma focului inamic, iar reprezentanții Serviciului de Stat pentru Urgență efectuează în prezent o examinare a zonelor incendiate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.