Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata rusă anunță că a dejucat un atac ucrainean care viza Moscova

Facebook
soldati-trupe

Armata rusă a afirmat sâmbătă că a dejucat un atac cu dronă ucrainean ce viza Moscova şi regiunea ei, într-un moment în care astfel de atacuri asupra teritoriului rus sunt tot mai numeroase în cadrul contraofensivei forţelor Kievului, lansată la începutul lui iunie, informează AFP, conform Agerpres.

"Forţele de apărare aeriană (...) au suprimat-o cu ajutorul războiului electronic şi, după ce a pierdut controlul, ea s-a prăbuşit într-o zonă pustie în apropiere de Putilkovo", o localitate din suburbia de nord-vest a Moscovei, a anunţat armata rusă într-un comunicat. "Nu s-au înregistrat victime şi nici distrugeri", a precizat aceasta.

Armata rusă a mai afirmat sâmbătă că a dejucat un atac cu dronă ucrainean care viza un aerodrom militar în regiunea Novgorod, în nord-vestul Rusiei, departe de frontiera cu Ucraina.

Regiunea Novgorod a fost foarte rar vizată de atacurile atribuite Kievului de către Moscova, fiind situată la câteva sute de kilometri de capitala Rusiei, şi chiar mai departe de graniţa cu Ucraina.

De asemenea, armata rusă admite foarte rar că infrastructura sa militară este ţinta atacurilor ucrainene, limitându-se în general la a deplânge că "infrastructura civilă" a fost atacată de Kiev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.