Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arnautovic, scuze pentru felul cum a sărbătorit golul din meciul cu Macedonia de Nord

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Fotbalistul Marko Arnautovic şi-a cerut scuze luni pentru reacţia furioasă pe care a avut-o împotriva fanilor echipei Macedoniei de Nord după ce a înscris în meciul câştigat cu 3-1 duminică de Austria în cadrul EURO 2020, însă a negat că a folosit un limbaj rasist, transmite Reuters.

Introdus în repriza a doua a meciului de pe Arena Naţională din Bucureşti, atacantul a părut furios după ce a marcat golul care a închis tabela, înainte ca David Alaba, căpitanul Austriei, să intervină pentru a-l potoli.

Potrivit unor media, mânia fotbalistului de 32 de ani a fost îndreptată şi împotriva jucătorilor nord-macedoneni Egzon Bejtulai şi Gjanni Alioski, care sunt de origine albaneză.

"Au fost câteva cuvinte aprinse ieri în emoţia meciului, pentru care aş dori să-mi cer scuze - mai ales prietenilor mei din Macedonia de Nord şi Albania", a scris pe Instagram Arnautovic, al cărui tată este sârb.

"Aş vrea să spun un lucru foarte clar: nu sunt rasist. Am prieteni în aproape fiecare ţară şi susţin diversitatea. Oricine mă cunoaşte ştie asta", a declarat el.

Serbia nu recunoaşte independenţa fostei sale provincii Kosovo. De asemenea, există tensiuni istorice între Serbia şi Macedonia de Nord.

Austria va juca joi împotriva Olandei pe ''Johan Cruyff ''Arena din Amsterdam. În aceeaşi zi, Macedonia de Nord va întâlni Ucraina pe Arena Naţională din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.