Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AROGANȚA celor din PSD! Și-au pus un banner uriaș pe sediul PNL: 'De la Ciolacu în vale, arată foarte multă disperare pentru că vor pierde', zice Mihai Chirica

Un banner electoral al PSD a fost amplasat pe unul dintre pereţii exteriori ai clădirii în care funcţionează sediul filialei ieşene a PNL, primarul Mihai Chirica spunând că acesta este un gest de "disperare" al social-democraţilor.

"În Partidul Social Democrat sunt şi oameni de calitate, membri de partid sau simpatizanţi. Dar nu vine simpatizantul să pună panouri pe sediul altor partide. Conducerea PSD de la vârf, de la Ciolacu în vale, arată foarte multă disperare pentru că vor pierde alegerile, vor pleca de la putere", a declarat, joi, Chirica, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Epidemiologii trag semnalul de alarmă: Ne vom confrunta cu un număr crescut de infecții

În context, edilul şi-a exprimat speranţa că se va înfiinţa o altă social democraţie în România, bazată pe principii "sănătoase", scrie agerpres.ro.

"Sper să avem garanţia că vor pleca de tot până când se va înfiinţa o altă social democraţie în România, bazată pe nişte principii sănătoase, însemnând ca la carte: pagina Iliescu să dispară. Din păcate, tot ce am văzut la congresul PSD de săptămâna trecută arată faptul că Iliescu trăieşte şi fizic şi mental în sufletul lor, adică nu se pot desprinde de neocomunism. N-au nicio şansă. N-am auzit mai multe minciuni în viaţa mea cât am auzit în ziua de vineri. A fost vinerea minciunilor, Black Friday pentru ei, s-a dat la liber", a comentat Mihai Chirica.

Citește și: Acuzații la adresa PNL! Angajați amenințați cu concedierea dacă nu fac campanie pentru liberali .content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.