Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aroganţă de primar PNL, inculpat de DNA: 'Alegerile sunt oricum câștigate dinainte'

pnl

La doar câteva zile după ce a fost inculpat de DNA, primarul liberal al municipiului Timişoara susţine că este sigur de obţinerea unui nou mandat în 2020. În contextul unor discuţii în Consiliul Local Timişoara, despre fântâni publice, Nicolae Robu a afirmat că "alegerile sunt câştigate dinainte".

Robu i-a acuzat ăe consilierii locali PSD că încearcă să blocheze realizarea de noi fântâni publice de teamă să nu primească mai multe voturi la următoarele alegeri locale.

CITEȘTE ȘI:  ‘Găigana’ – omleta delicioasă din Banat. Ingredientele necesare şi modul de preparare

“Lucrurile sunt foarte limpezi. Se știe că atunci când faci fântâni, că primarul Ciuhandu a luat multe voturi pentru acele fântâni, ca să o spun pe șleau, lumea apreciază și hai să încurcăm. Iau destule voturi oricum dacă candidez. Nu am nicio emoție, știți că aveți sondaje, că nu se apropie nimeni măcar. Nu prin fântâni câștig alegerile, alegerile sunt oricum câștigate dinainte, știți foarte bine cu toții. De ce să nu le dăm oamenilor și posibilitatea să aibă apă? Haideți să nu încercăm iar să boicotăm. Că boicot s-a încercat și la Pasajul Jiul, și la Popa Șapcă, și la centrul istoric, și la vaporașe, și la absolut toate. Nu ne onorează asta, până la urmă, tot se fac. Dar hai să le facem arătând că punem umărul cu toții și atunci și lumea mai dă din voturi mai degrabă, că altfel nu cred că din fântâni îmi iese atât cât trebuie ca să fiu primar. Vă invit să veniți cu mine între oameni. Aveți bărbăția, indiferent de genul pe care-l aveți, să veniți cu mine între oameni, acolo, în cartiere? Oamenii cer fântâni și spuneți-le, costă 24.000 de euro, sigur, nu o să fie atât la licitație, scade prețul mult, nu vrem să facem”, a declarat Nicolae Robu, potrivit pressalert.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.