Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arsenal Londra și-a amânat turneul din Statele Unite din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu Covid din delegație

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Clubul Arsenal Londra a anulat un stagiu planificat în Florida (SUA) din cauza mai multor cazuri de infectare cu noul coronavirus în delegaţie, informează BBC.

Turnarii urmau să plece în Statele Unite în această săptămână pentru un stagiu de cinci zile. Echipa lui Mikel Arteta era programată să evolueze la Florida Cup şi să înfrunte formaţiile Inter Milano, Everton şi Milionarios Bogota.

Oficialii clubului englez vorbesc de un număr mic de cazuri, dar nu precizează exact câte şi nici dacă este vorba de jucători.

"Această decizie dificilă se bazează pe dorinţa de a asigura sănătatea şi starea de bine a jucătorilor şi a staff-ului”, se arată într-un comunicat.

Gruparea s-a declarat "bucuroasă" că niciunul dintre cei care au fost testaţi pozitiv nu prezintă simptome, dar toţi au intrat în izolare.

Arsenal va începe campionatul la 13 august, în depalsare, cu Brentford. Înainte de asta, formaţia londoneză ar trebui să joace amicale cu Chelsea, la 1 august, şi cu Tottenham, la 8 august.

Florida Cup are loc, începând de duminică, la Orlando şi organizatorii nu au precizat dacă vor invita o altă echipă în locul celor de la Arsenal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.