Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arsene Wenger, după victoria lui Arsenal în fața lui AC Milan: ''

www.agerpres.ro
Arsene Wenger

Arsene Wenger, antrenorul echipei Arsenal Londra, şi-a exprimat satisfacţia pentru calificarea formaţiei engleze în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a trecut cu 3-1 de AC Milan, joi seara, în returul optimilor de finală, apreciind că "acest rezultat era vital".

"A fost un meci dificil, chiar dacă noi am făcut o parte din treabă în meciul tur (2-0). Am vrut, inconştient, să protejăm rezultatul nostru, ceea ce reprezintă cel mai bun mijloc de a te pune în pericol. Doar atunci când am forţat ne-am arătat periculoşi. Această calificare poate servi drept bază pentru următorul sezon. Am trăit un coşmar în urmă cu două săptămâni şi trebuia să fim foarte solizi. Am făcut ce aşteptau suporterii de la noi. Rezultatul din această seară era vital pentru climatul de la echipă", a adăugat tehnicianul francez, potrivit Agerpres.

Wenger s-a referit şi la evoluţia londonezilor din Premier League: "Vom încerca să terminăm competiţia cât mai aproape de locul 4 şi, de ce nu, să sperăm la un miracol".

Arsenal a învins-o pe AC Milan cu 3-1, după ce ''rossoneri'' au deschis scorul. ''Tunarii'' câştigaseră şi în tur, cu 2-0. Danny Welbeck a reuşit o ''dublă'', celălalt gol al echipei antrenate de Arsene Wenger fiind marcat de elveţianul Granit Xhaka. Golul oaspeţilor a fost reuşit de turcul Hakan Calhanoglu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.