Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artă și Tradiție 2020 - Expoziție în aer liber la Muzeul Satului din București

agerpres.ro
targ muzeul satului

Expoziția Artă și Tradiție 2020 poate fi vizitată până în 6 septembrie la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Lucrările sunt inspirate din viața satului și a orașului românesc și sunt expuse în principal în aer liber, dar și în câteva case din muzeu, notează Basilica.ro.

Peste 70 de artiști contemporani expun aproximativ 180 de lucrări de grafică, desen, pictură și sculptură care tratează teme precum natura, portul popular, scene religioase și peisaje rurale și urbane. Printre lucrări se găsesc și portrete, inclusiv unul al Reginei Maria.

„Vorbim despre o expoziție altfel, aș spune, de artă plastică”, a spus Paula Popoiu, Directorul Muzeului Satului din București. „Este o expoziție în aer liber, adaptată vremurilor, și o expoziție din care aș zice că desprindem mai degrabă diversitatea artei… Tocmai în aceasta constă farmecul acestei expoziții.”

Expoziția este organizată de Galeria ArhivaDeArta și îl are curator pe criticul de artă Pavel Șușară. ArhivaDeArtă leagă artiștii atât în mediul online, prin platforma proprie, cât și offline, prin evenimente lunare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.